Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi

Telefon : 0342 3250116
Belgegeçer : 0342 3250116
WEB https://hasanaliyucelanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : İNCİLİPINAR MH . İSTASYON CD. FORUM AVM Karşısı NO 61 ŞEHİTKAMİLGAZİANTEP
VİZYON : Heryönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul edebilen, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgmrülü ve kişisel disiplin ilkerlerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulyayan, araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, liderlik özelliklerinin yanında iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 08:00 / 15:00
Yabancı Dil : İngilizce Almanca
Isınma : Doğal gaz kalorifer
Servis : Toplu taşıma araçları.
Ulaşım : Okulumuz şehir merkezinde ve şehrin her tarafından halk otobüsü, dolmuş, tramvay güzergahında yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 750m, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 600m uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -